Coiffure Marva - Kapsalon Oosterzele
Logo

Onze service

Onze service
altijd en voor iedereen


Coiffure Marva streeft ernaar om een gezellig kapsalon te zijn, door u steeds vriendelijk te ontvangen, u een manuele hoofdmassage te geven, u te laten relaxen in de massagestoelen aan de wastafels, u een drankje aan te bieden, enz... Service is dé belangrijkste waarde waar wij met ons kapsalon naar streven. Via ruime openingsuren (op donderdagavond zelfs tot 20u00), het enthousiasme en de inzet van het ganse team, het gebruik van kwaliteitsvolle producten, het luisteren naar uw wensen, enz. Zo willen wij u als tevreden klant echt fan van Coiffure Marva maken.

Onze Extra's - op en top verzorgd

Door onze afspraken zorgvuldig te timen zorgen wij ervoor dat niemand onnodig hoeft te wachten. Kleuren en andere behandelingen vragen uiteraard wachttijd. Wie dit wenst kan ondertussen genieten van ons professioneel nek- en schouders massagekussen en van een drankje. Koffie, thee, water, fruitsap ... u kiest.

Maak gebruik van onze tablets waar je naar hartenlust magazines en kranten lezen. Kies uit de nieuwste kapsels of zoek naar het ideale product voor thuisgebruik. Je vindt er de nodige uitleg bij met de kostprijs aan de kassa! Weet je niet welk product bij je past? Dan kan je door een paar simpele vragen een aangepast advies krijgen via de tablet of door ons uiteraard.

Naar een feestje?

Achteraan in de zaak is een volledig nieuw schoonheidssalon "Esthétique Boté" ingericht met zachte kleuren, gedempte lichten, kaarsjes en rustige muziek. Daar dompelen we u onder in een oase van rust als je kiest voor een massage-, of lichaamsverzorging maar ook waxen of epileren kennen geen geheimen als je hiervoor kiest. Als kleurenconsulente maakt Bo graag een make over op maat voor u. Ze laat je kennis maken met de nieuwste stijlen en trends en dit met aangepaste make-up naar uw type. Ben je op zoek naar een nagelstyliste dan ben je ook hier aan het juiste adres. Een cursus nailarts slaat Bo ook niet af want zo tovert ze je handen om tot echte pareltjes met een leuk extraatje. Ervaar het ultieme.

Coiffure Marva

Uw kapsalon in Oosterzele.

Maak een afspraak op 09/362.60.32

Maandag gesloten
Dinsdag van 13u30 tot 17u00
Woensdag van 8u30-12u00 / 13u30-18u00
Donderdag van 8u30-12u00 / 13u30-20u00
Vrijdag van 8u30-12u00 / 13u00-18u00
Zaterdag van 8u00-12u00 / 12u30-16u00