Contactinfo Coiffure Marva

Team Marva


Marva is het geheim achter het kapsalon. Ze doet haar werk met jarenlange opgebouwde passie, gevoel en creativiteit. Na de werkuren vind Marva het heerlijk om zichzelf te ontplooien. Ze noemt het zelf 'haar persoonlijkheid vervolmaken': boeken lezen, opleidingen volgen en reizen.

Iris staat al vijftien jaar aan Marva's zijde en is daarmee het langst in dienst. Zij staat erop om kwalitatief werk af te leveren en neemt de vele sociale contacten er graag bij. Het zijn kleine dingen die Iris gelukkig maken: een ontspannen fietstochtje maken of uitgebreid brunchen met haar gezinnetje.

Bo daarentegen werkt soms wel is mee in het salon maar heeft na haar studies af te maken in Syntra gekozen om het over een andere boeg te gooien dan haar mama Marva. Ze behaalde haar diploma's als schoonheidsspecialiste , kleurenconsulente en make up artist. Daarin kan ze zich volledig ontplooien en haar eigen ding doen Als je u laat onder handen nemen door haar dan sta je versteld van haar talenten.

Net als Bo studeert Kitana nog. Ze klopte aan bij Marva om er de kneepjes van het vak te leren, want kapster worden is haar droom. Kitana is goedlachs, speels en sportief. Ze is piepjong, maar de stiel zit haar duidelijk in de vingers. Dat belooft.

Luc is de nieuwste aanwinst bij Coiffure Marva. Hij vervolledigde zijn opleiding kapper na een carrièreswitch en schoolt zich nog bij op cursussen in het bedrijf of extern. Dankzij Marva die aan zijn zijde staat leert hij de kneepjes van het vak. De wastafel , kleuren en balyage's neemt hij ook voor zijn rekening. Luc is altijd te vinden voor een leuke babbel als hij je onder handen neemt en stelt je graag op uw gemak.

Coiffure Marva

Uw kapsalon in Oosterzele.

Maak een afspraak op 09/362.60.32

Maandag gesloten
Dinsdag van 13u30 tot 17u00
Woensdag van 8u30-12u00 / 13u30-18u00
Donderdag van 8u30-12u00 / 13u30-20u00
Vrijdag van 8u30-12u00 / 13u00-18u00
Zaterdag van 8u00-12u00 / 12u30-16u00