Coiffure Marva - Kapsalon Oosterzele

Bioprodukten

Welkom in een wereld van gezond gekleurd haar.

Om jullie nog beter te kunnen verwennen hebben niet 1, niet 2 maar liefst 3 topmerken in huis gehaald met als klinkende namen Zenz Therapy, Gold en Lavish.

Zenz Therapy en Gold zijn haircare en color luxury brands die volop voor de toekomst kiezen. Ze bieden u een pure verwennerij aan op basis van essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke oxidanten en maakt dat deze lijn volledig VEGAN is Daarbovenop zijn ze niet getest op dieren , vrij van parabenen, PPD en amoniak Dit is moeder natuur op zijn best en jij kan er deel van uitmaken!

Lavish richt zich dan meer op de mannen toe en heeft dan weer een stoerdere "barber" uitstraling meegekregen. ze leveren de ultieme fixatie na uw snit. Van extra matte tot extreem hoge glans is er voor elk wat wils

Kwaliteitsproducten JOICO

Joico Producten

www.joicobelgium.be

Wij hebben er bewust voor gekozen om te werken met de producten van Joico. Dit omdat de Joico producten haareigen stoffen bevatten zodat het haar weer opgebouwd wordt. Door föhnen, stylen, invloeden van het weer en de zon, verdwijnen er bepaalde essentiële stoffen uit het haar waardoor het haar kwetsbaar en fragiel wordt. Door het gebruik van Joico producten worden deze stoffen weer aangevuld waardoor men sterk, krachtig haar krijgt met een ongelooflijke glans.

In ons kapsalon vindt U altijd het Joico product dat het best geschikt is voor uw type haar. Dit geldt niet alleen voor shampoo en verzorgingsproducten maar ook voor alle kleuringsproducten van Joico.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

Coiffure Marva

Uw kapsalon in Oosterzele.

Maak een telefonische afspraak Maak een online afspraak

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag van 8u30-12u00 / 13u30-17u00
Donderdag van 13u00-20u00
Vrijdag van 8u30-12u00 / 12u30-18u00
Zaterdag van 8u00-12u00 / 12u30-15u30