Contactinfo Coiffure Marva

Team Marva


Marva is opgegroeid in de kapperswereld en werd door haar vader gevormd tot de kapster die ze vandaag is. Gedreven en met passie streeft ze naar het perfecte kapsel voor u. Knippen en opsteken is voor Marva echt creatief bezig zijn. Ben je niet zeker van het soort kapsel, nieuw kleurtje of heb je graag een professioneel advies dan staat ze altijd voor u klaar. In haar vrije tijd volgt Marva de laatste trends op de voet op om up to date te zijn en om voor ieder wat wils wat aan te bieden.

Iris haar werk is ondertussen bijna haar 2de thuis. Ze werkt al sinds het jaar 2000 onder de leiding van Marva. Als je Iris daar aan het werk ziet is ze meestal aan het kleuren of brushen. De mensen mooi maken is het liefste wat ze doet. Als de klanten stralend buitengaan geeft dat Iris een goed gevoel en daar doet ze het voor! Ze laat u schitteren met uw nieuwe kapsel!

Bo daarentegen werkt soms wel is mee in het salon maar heeft na haar studies af te maken in Syntra gekozen om het over een andere boeg te gooien dan haar mama Marva. Ze behaalde haar diploma's als schoonheidsspecialiste , kleurenconsulente en make up artist. Daarin kan ze zich volledig ontplooien en haar eigen ding doen Als je u laat onder handen nemen door haar dan sta je versteld van haar talenten.

Luc is de nieuwste aanwinst bij Coiffure Marva. Hij vervolledigde zijn opleiding kapper na een carrièreswitch en schoolt zich nog bij op cursussen in het bedrijf of extern. Dankzij Marva die aan zijn zijde staat leert hij de kneepjes van het vak. De wastafel , kleuren en balyage's neemt hij ook voor zijn rekening. Luc is altijd te vinden voor een leuke babbel als hij je onder handen neemt en stelt je graag op uw gemak.

Lisa Om jullie nog vlugger te bedienen versterken we ons team met een nieuwe collega. Lisa is een ervaren topstyliste die net zoals Marva, Iris en Luc een toffe snit en kleur zal creëren in een ontspannen sfeer om jullie blij zien buiten te gaan

Maak een telefonische afspraak Maak een online afspraak

Coiffure Marva

Uw kapsalon in Oosterzele.

Maak een telefonische afspraak Maak een online afspraak

Maandag gesloten
Dinsdag van 8u30-12u00 / 13u30-18u00
Woensdag van 8u30-12u00 / 13u30-17u00
Donderdag van 13u00-20u00
Vrijdag van 8u30-12u00 / 12u30-18u00
Zaterdag van 8u00-12u00 / 12u30-15u30