Coiffure Marva - Kapsalon Oosterzele

Ons verhaal

Wat voorafging

Ons verhaal, wat voorafging

Om te vatten waar Coiffure Marva voor staat moeten we terug naar de bron: In 1956 ziet de kapperszaak van Lucien Beeckman het levenslicht. Lucien is dan amper achttien. Zijn ouderlijke huis vormt het decor van een zaak die uitgroeit tot een bloeiend kapsalon.

Lucien wint gedurende zijn carrière tal van wedstrijden, met als kers op de taart een retourtje Parijs om er de "Coupe de Paris - Coiffure pour dames" te gaan winnen. Van jongsaf aan leidt hij zijn vier kinderen op om in zijn voetsporen te treden. Dat er kapperstalent in hun bloed zit, bewijzen de prijsbekers die ook zij binnenrijven. Wanneer Lucrèce en Linda de vleugels hebben uitgeslagen om een eigen zaak op te starten is het de beurt aan Marva en Jo. Hoewel Jo het net als zijn zussen schopt tot gediplomeerd kapper, besluit hij later een andere weg in te slaan. Maar Marva blijft bij Lucien tot hij de gezegende pensioenleeftijd bereikt heeft en besluit dan zijn zaak verder te zetten. Een nieuwe locatie biedt Marva de kans om haar eigen ziel en persoonlijkheid nog meer in de zaak te leggen.

Vandaag

Ons verhaal, vandaag

Nu Coiffure Marva is thuisgekomen op haar eindbestemming, het dorpsplein van Oosterzele, is de cirkel rond. Marva biedt haar trouw cliënteel de kunde die ze van haar vader geleerd heeft, maar ze heeft ook veel oog voor rust en ontspanning, zodat de klant geniet van dit moment voor zichzelf en niet alleen perfect gekapt maar ook relaxed terug buiten stapt. Ze schoolt zich continu bij zodat het kapsalon steeds perfect het midden vindt tussen kwaliteit en de trends van het moment. Coiffure Marva is niet zomaar een kapsalon. Coiffure Marva is een thuis, weg van huis.

Coiffure Marva

Uw kapsalon in Oosterzele.

Maak een telefonische afspraak Maak een online afspraak

Maandag gesloten
Dinsdag van 8u30-12u00 / 13u30-18u00
Woensdag van 8u30-12u00 / 13u30-17u00
Donderdag van 13u00-20u00
Vrijdag van 8u30-12u00 / 12u30-18u00
Zaterdag van 8u00-12u00 / 12u30-15u30